Event

DiscoBrassCo feat. Animal Cannibals
08
Apr
2022

DiscoBrassCo feat. Animal Cannibals

A DiscoBrassCo zenekar 2013-ban alakult a ’90-es évek iránti zene mára már nosztalgikusnak mondható szeretetének jegyében, és hogy egy kicsit leporoljuk és feltuningoljuk a retro életérzést, teljesen új köntösbe öltöztettük a kor diszkóslágereit. A klasszikus New Orleans-i felállásokat idéző 10 tagú formáció ezúttal azonban az ezredforduló hiphop örökzöldjei mellett, az Animal Cannibals slágereit prezentálja ütősökkel és rezesekkel.

A fergeteges hangulatról pedig az est két sztárvendég MC-je, a magyar rap két alapítója Qka és Ricsipí gondoskodik!

Az esemény a Petőfi Kulturális Ügynökség támogatásával valósult meg.

EN // DiscoBrassCo usually plays the most popular disco music of the 90’s on acoustic instruments like drums and brass, but on this occasion, they will do a tribute to one of Hungary’s first hip hop bands, the Animal Cannibals’ most famous tunes sprinkled with a fine selection of the most famous hip hop evergreens of the early 2000’s, such as Snoop, Dr. Dre, 50 Cent, Eminem, and so on.

Belépő/Ticket: 2000 HUF (elővételben) | 2500 HUF (a koncert napján)

Jegyek 2022. MÁRCIUS 11-TŐL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és online a TIXA rendszerében: https://tixa.hu/muzikum_klub

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

// A koncertterem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. Általában a pénteki és szombati koncerteknél nem áll módunkban – a várható telt ház miatt – ülőhelyek biztosítására. Kérjük a megértésüket! //

Dátum, helyszín:
2022.04.08. (péntek), 20.30
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.petofiugynokseg.hu