Event

Cry Free – Whoosh Special
02
Oct
2020

Cry Free – Whoosh Special

A „koronás” kényszerpihenőt követő első budapesti koncertjére aktuális apropót választott a CRY FREE: a néhány hete megjelent új DEEP PURPLE albumot helyezi műsora középpontjába! A WHOOSH című lemez néhány dalával mutatják be a srácok, hogy 52 év alatt hová jutott el zenei értelemben a szeretett zenekar. A ritka ínyencségek mellett mégis a fél évszázados életmű legnagyobb opuszai dominálnak majd, és egy rövid bepillantást lehet nyerni a következő különleges CF műsorba is.
EN // Cry Free is back in Budapest for the first time after the „Covid break” with a selection of a few brand new Deep Purple tracks and their greatest classics.
Belépő/Ticket: 1500 HUF (elővételben) | 2000 HUF (a koncert napján)
Jegyek 2020. SZEPTEMBER 4-TŐL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében*.
Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.
// A koncertterem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. Általában a pénteki és szombati koncerteknél nem áll módunkban – a várható telt ház miatt – ülőhelyek biztosítására. Kérjük a megértésüket! //
Az esemény a Muzikum Klub & Bisztró koncerttermében a jelenleg kiírt járványügyi előírásoknak megfelelően valósul meg.
Időpont, helyszín:
2020.10.02. (péntek), 20.00
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.