Event

Cry Free (Deep Purple Cover Band) feat. Tatai Tamás
30
Mar
2019

Cry Free (Deep Purple Cover Band) feat. Tatai Tamás

  • Belépő:1500 HUF (elővételben) | 2000 HUF (teljes ár)
  • Kezdés:20:30

A DEEP PURPLE magyarországi helytartói ismét a Muzikumban, a legnagyobb rockhimnuszok és a közéjük csempészett ritkaságok gondosan kiválasztott elegyével! Érdekesség, hogy a dobok mögé egyetlen koncert erejéig az a TATAI TAMÁS ül be, aki közel 10 éven át püfölte a bőröket a CF-ben 2017-ig. A Zep Session zenekarból is ismert dobosra a Jon Lord–Cry Free turnék alkalmával a legendás hammond-mester is felfigyelt, olyannyira, hogy közös lemezfelvételek készítésére is invitálta.

The Hungarian prophets of Deep Purple delivering those heavy riffs and the unique spirit of the 70’s once again at Muzikum.

Belépő/Price: 1500 HUF (elővételben) | 2000 HUF (teljes ár)

Jegyek FEBRUÁR 11-TŐL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében*.

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Online jegyvásárlás*: https://tixa.hu/Cry-Free-feat-Tatai-Tamas_20190330_muzikum

// A koncertterem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. Általában a pénteki és szombati koncerteknél nem áll módunkban – a várható telt ház miatt – ülőhelyek biztosítására. Kérjük a megértésüket! //

Helyszín:
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.muzikum.hu | www.facebook.com/CryFree