Event

Cry Free (Deep Purple Cover Band) · Come Hell or High Water 30
25
Nov
2023

Cry Free (Deep Purple Cover Band) · Come Hell or High Water 30

Idén 30 esztendeje, hogy a botrányhős Ritchie Blackmore viharos körülmények között végképp távozott a Deep Purple zenekarból. Az utolsó közös turné azonban – talán éppen a feszültségek miatt – a muzikalitás legmagasabb szintjét hozta. Az ennek emléket állító koncertfilm legendás ereklye a rajongók körében, ezért programját a Cry Free zenekar teljes terjedelmében újra színpadra állítja!

EN // To commemorate the 30th anniversary of the last Deep Purple tour feat. Ritchie Blackmore, Hungarian Purple specialists Cry Free perform the iconic 1993 set in its entirety.

Belépő/Ticket: 3500 HUF (elővételben) | 4000 HUF (a koncert napján)

Jegyek 2023. OKTÓBER 12-TŐL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében: https://tixa.hu/muzikum_klub

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

// A koncertterem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. Általában a pénteki és szombati koncerteknél nem áll módunkban – a várható telt ház miatt – ülőhelyek biztosítására.
Kérjük a megértésüket! //

Dátum, helyszín:
2023.11.25. (szombat), 20.00
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.