Event

no image
25
Jan
2020

Cry Free · Deep Purple családfa koncert

A rocktörténelem legszerteágazóbb családfája a DEEP PURPLE-höz köthető, ahol a tagok előélete, oldalági projektjei és a ’76-os feloszlást követő utóélete példátlanul sikeres; gondoljunk csak a RAINBOW, vagy WHITESNAKE zenekarokra! A CRY FREE egyik legritkábban elcsíphető és legnépszerűbb koncertsorozata a Muzikumban ér következő állomásához, hogy élő előadásban mutassa be, mire jutott saját produkcióival RITCHIE BLACKMORE, JON LORD, DAVID COVERDALE, GLENN HUGHES és a többiek az anyazenekaron kívül. Persze egy DP Családfa koncertről a Deep Purple emblematikus dalai sem hiányozhatnak!

EN // Hungarian Deep Purple cover band Cry Free expanding their framework to add popular DP spin-off acts (e.g. Rainbow and Whitesnake) to their regular Purple tribute show.

Belépő/Ticket: 1500 HUF (elővételben) | 2000 HUF (teljes ár)

Jegyek NOVEMBER 22-TŐL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében*.

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Online jegyvásárlás*: https://tixa.hu/Cry-Free_20200125_muzikum

// A koncertterem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. Általában a pénteki és szombati koncerteknél nem áll módunkban – a várható telt ház miatt – ülőhelyek biztosítására. Kérjük a megértésüket! //

Időpont, helyszín:

2020.01.25. (szombat), 20.30
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.facebook.com/CryFree