Event

Cry Free · Come Taste The Band 45+1
10
Dec
2021

Cry Free · Come Taste The Band 45+1

Az új felállású Cry Free első teljes albumos koncept-előadása a Deep Purple hőskorának utolsó nagylemezével. A tragikusan fiatalon elhunyt gitárzseni, Tommy Bolin nevéhez köthető zeneanyagot még tavaly tűzte műsorára a magyar Deep Purple Cover Band, de akkor a jubileum sajnos áldozatul esett a covid miatti lezárásoknak. Idén egy vérfrissítésen átesett csapat mutathatja be a ritkaságnak számító dalokat, hogy aztán a műsor második felében megfejelje őket a legveretesebb DP himnuszokkal.

EN // A fresh new line-up of the Hungarian Deep Purple Cover Band presenting the 1975 DP album in its entirety along with the greatest Purple classics!

Belépő/Ticket: 2000 HUF (elővételben) | 2500 HUF (a koncert napján)

—————–
FONTOS INFORMÁCIÓ A JEGYVÁSÁRLÁS ELŐTT!

A Kormány 194/2021. (IV.26.) rendelete alapján, AKI JEGYET VÁSÁROL A KONCERTRE, ANNAK ÉRVÉNYES VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL KELL RENDELKEZNIE, amelyet a beléptetéskor ellenőrizni fogunk. AKINEK NINCSEN VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNYA, AZ SAJNOS NEM TUD RÉSZT VENNI AZ ESEMÉNYEN és nem áll módunkban utólagosan visszafizetni a belépője árát.

KÉRJÜK, A FENT LEÍRTAK TUDATÁBAN VÁSÁROLJÁK MEG JEGYÜKET A KONCERTRE!

Az esemény a Muzikum Klub & Bisztró koncerttermében valósul meg. A koncertterem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. Általában a pénteki és szombati koncerteknél nem áll módunkban – a várható telt ház miatt – ülőhelyek biztosítására. Kérjük a megértésüket!

—————–
EN // IMPORTANT INFORMATION BEFORE PURCHASING TICKETS!

According to the Government Decree 194/2021. (IV.26.) PRESENTING A VALID IMMUNITY CERTIFICATE AT THE ENTRY IS A MANDATORY CONDITION OF BUYING TICKET AND PARTICIPATE IN ANY CULTURAL EVENTS SUCH AS CONCERT. In cases where the visitor cannot present a valid Immunity Certificate accepted by the Hungarian Government, ENTRY WILL BE REFUSED. In all such cases, PRICE OF THE TICKET WILL NOT BE REIMBURSED.
PLEASE BE NOTED, AND BUY YOUR TICKET ONLY IN CONSIDERATION OF THE ABOVE MENTIONED REGULATIONS.

The events take place in the concert hall of the Muzikum Club & Bistro. Thank you for your cooperation!

Jegyek 2021. NOVEMBER 9. 15.00-TÓL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében: https://tixa.hu/muzikum_klub

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.
Időpont, helyszín:

2021.12.10. (péntek), 20.30
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.