Event

Creedence Clearwater Reborn először a Muzikumban!
03
Nov
2023

Creedence Clearwater Reborn először a Muzikumban!

A halhatatlannak tartott Creedence Clearwater Revival (CCR) örökzöldjeit és kevésbé ismert dalait játssza a CCReborn névre keresztelt tribute band, a legendás amerikai zenekar egyetlen magyar képviselőjeként – a csapat a Muzikumba először látogat el!

Az eredeti zenekar 5 éves fennállása alatt megjelent 7 nagylemezével folyamatosan a slágerlisták tetejét ostromolta, olyan dalokkal, mint a Who’ll Stop The Rain, Proud Mary, Bad Moon Rising. A korszak legjelentősebb zenei eseményén, a Woodstockon egyik fő fellépőként szerepelhettek, a vietnámi veteránok pedig örökre szívükbe zárták az olyan háborúellenes himnuszokat, mint a Fortunate Son és a Run Through The Jungle.

A CCReborn zenekar tagjai:
Csákvári László – ének, gitár | Szersén Ádám – szólógitár | Tóth Csaba – basszusgitár, vokál | Nagy László – dob

Belépő/Ticket: 3500 HUF (elővételben) | 4000 HUF (a koncert napján)

Jegyek 2023. OKTÓBER 24-TŐL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében: https://tixa.hu/muzikum_klub

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

// A koncertterem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. Általában a pénteki és szombati koncerteknél nem áll módunkban – a várható telt ház miatt – ülőhelyek biztosítására. Kérjük a megértésüket! //

Dátum, helyszín:
2023.11.03. (péntek), 20.00
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.