Event

Cinematic Bones – Four Bones Quartet produkció // Vendég: Dudellow
22
Feb
2018

Cinematic Bones – Four Bones Quartet produkció // Vendég: Dudellow

  • Belépő:1300 HUF (elővételben) | 1600 HUF (teljes ár)
  • Kezdés:20:30

A FOUR BONES QUARTET 2014-ben indította útjára izgalmas, különböző műfaji határok mentén mozgó projektjét, melyben a már jól megszokott Four Bones-hangzáshoz a modern elektronika és az ütőhangszerek armadája társul. Az elmúlt években folyamatosan bővülő, újabb zenei irányok színesítették a produkciót, ami a 2016-os CAFe Kortárs Művészeti Fesztivál mellett több európai városban (Stuttgartban, Paderbornban és Brüsszelben) is nagy sikert aratott.

A produkció saját szerzeményekre valamint olyan kiváló zeneszerzők munkáira épül, mint MESTER DÁNIEL (szaxofon) és NAGY JÁNOS (jazz-zongorista). Ebben az egyedülálló zenei világában fellelhetők a jazz, a népies motívumok, ugyanakkor a modern elektronika jegyei is. Az est folyamán a zenei sokszínűséghez egy különleges és egyedi vizuális háttér párosul.

Közreműködik: FERENCZ LÁSZLÓ – dobok | KOVÁCS TAMÁS „TOBZI” – ütőhangszerek | BÁRÁNY BENCE – slam | SUPER33 – visual

FOUR BONES TROMBONE QUARTETT has given full house concerts all over Europe as well as Asia over their ten years of exsitence. The Cinematic Bones project combines the familiar Four Bones sounds with electronic and percussion instruments. They blend jazz, folk and modern eletronic tunes and accompany the musical experience with a stunning visual background.

Vendég: DUDELLOW
FERENCZ LÁSZLÓ – dob
HARANGOZÓ SEBESTYÉN – gitár
DOBÓ ZSOMBOR – basszusgitár
https://www.facebook.com/dudellow/

Belépő/Price: 1300 HUF (elővételben) | 1600 HUF (teljes ár)

Jegyek JANUÁR 10-TŐL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében*.

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Online jegyvásárlás*: https://tixa.hu/Cinematic_Bones_Four_Bones_Quartet_2018022_muzikum

Helyszín:
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.facebook.com/fourbonesquartet