Event

Chuck Berry születésnapi Rock&Roll buli
30
Nov
2018

Chuck Berry születésnapi Rock&Roll buli

  • Belépő:1300 HUF (elővételben) | 1800 HUF (teljes ár)
  • Kezdés:20:30

„Ha más nevet szeretnének adni a rock&rollnak, akkor Chuck Berry-nek neveznék el.” (John Lennon)

Ki ne ismerné a JOHNNY B. GOODE, a YOU NEVER CAN TELL vagy a ROCK & ROLL MUSIC című CHUCK BERRY szerzeményeket – ezek, és még megannyi R’N’R sláger fűződik a nevéhez. Talán nem is létezik olyan zenekar a világon, amelyik ne játszott volna egy Chuck Berry nótát sem.
Ezen az estén a két éve alakult hazai képviselője, a CHUCK BERRY ROCK&ROLLERS zenekar fogja tolni a véget nem érő táncoláshoz a zenét.

A zenekar tagjai: FEKETE JENŐ – gitár, ének, BACSA GYULA – zongora, VÖRÖS GÁBOR – basszusgitár, JÓKAY ÁRPÁD – gitár, ének, BODA GÁBOR „ZIVATAR” – gitár, ének, ZSIROS CSABA – dob

An evening dedicated to Chuck Berry music and his legacy, Chuck Berry Rock’n’Rollers on stage, a tribute show to one of the greatest musician of the 20th century, led by a famous Hungarian musician FEKETE JENŐ.

Belépő/Price: 1300 HUF (elővételben) | 1800 HUF (teljes ár)

Jegyek OKTÓBER 5-TŐL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében*.

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Online jegyvásárlás*: https://tixa.hu/Chuck-Berry-szuletesnap_20181130_muzikum

Helyszín:
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.muzikum.hu | www.facebook.com/chuckberryemlek