Event

no image
12
Oct
2017

Celebration Days Plays Tribute to Chris Cornell

  • Belépő:1200 HUF (elővételben) | 1500 HUF (teljes ár)
  • Kezdés:20:30

Ez alkalommal a CELEBRATION DAYS projekt kivételesen nem a ’70-es évek világát fogja megidézni a Muzikumban, mivel a ’90-es és 2000-es évek egyik legikonikusabb grunge énekesének, CHRIS CORNELL-nek szeretne emléket állítani. A koncerten Cornell két legnagyobb zenekarának számai lesznek hallhatók: a SOUNDGARDEN-nek, mely megalkotta a grunge műfajt és az AUDIOSLAVE-nek, aki tovább tartotta a lelket a rockzenében a 2000-es években – olyan kiemelkedő dalokkal, mint például a BLACK HOLE SUN, RUSTY CAGE, és a SHOW ME HOW TO LIVE. Mindemellett Cornell szóló/egyéb munkásságából is felbukkan majd még egy–két dal. Az este folyamán több meglepetésvendég is tiszteletét teszi a fellépők között.

On the October 12, CELEBRATION DAYS will play a one off show for the memory of SOUNDGARDEN and AUDIOSLAVE front man CHRIS CORNELL. The show will mainly consist of SOUNDGARDEN and AUDIOSLAVE songs, but some of CHRIS’s other work will be featured as well.

Ének – Scholtz Attila (Cry Free), Körmendi Roland (Heep Freedom)
Gitár – Szigeti Máté
Basszusgitár – Mihályfi Kristóf
Dob – Kaminszki Szergej (Heep Freedom)

Jegyek SZEPTEMBER 8-TÓL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében.

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Online jegyvásárlás: https://tixa.hu/CB_days_chris_cornell_1012_muzikum

Helyszín:
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.facebook.com/celebrationdaysofficial