Event

Celebration Days & Heep Freedom: Black Sabbath & Uriah Heep est
27
May
2017

Celebration Days & Heep Freedom: Black Sabbath & Uriah Heep est

  • Belépő:1000 HUF (elővételben) | 1500 HUF (teljes ár)
  • Kezdés:20:30

Nem akármilyen eseménnyel búcsúztatjuk a tavaszi szezont: A CELEBRATION DAYS SCHOLTZ ATTILÁVAL (Cry Free – Deep Purple cover band) az élen a BLACK SABBATH Ozzy-éráját támasztja fel, melytől nem csak a klasszikusokat -IRON MAN-, -PARANOID-, -WAR PIGS- fogják autentikusan eljátszani, hanem ritkaságok is terítékre kerülnek majd.

Az estét a HEEP FREEDOM zenekar nyitja, amely rövid idő alatt a hazai tribute szcéna élvonalába került. A Muzikum színpadán többször is nagysikerű koncertet adott a HF, legutóbb februárban tartották születésnapi bulijukat nálunk, ahol fellépett velük a legendás TÖRÖK ÁDÁM (MINI), Bagóczky Lívia (Balkan Fanatik), és Mészáros Gergely.

A CELEBRATION DAYS ismeretlen, ismertebb és híres tehetséges zenészekből álló tribute projekt, melynek célja, hogy felelevenítse a ’60-as, ’70-es évek rockzenéjének atmoszféráját és a lehető leginkább hű maradjon az adott zenekarok megszólalásához és mentalitásához. A hangszeres felállás folyamatosan változik, ismert magyar és külföldi zenészek váltják egymást. A projekt már két éve ad sikeres koncerteket a Sziget Tribute színpadán.

CELEBRATION DAYS plays tribute to BLACK SABBATH (Ozzy era) with ATTILA SCHOLTZ on vocals (Cry Free – Deep Purple Cover Band) and HEEP FREEDOM brings URIAH HEEP classics to life in a season closing concert at Muzikum!

Belépő/Price: 1000 HUF (elővételben) | 1500 HUF (teljes ár)

Jegyek ÁPRILIS 25-TŐL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében.

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Helyszín:
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.muzikum.hu | www.facebook.com/celebrationdaysofficial

https://youtu.be/Z3dxTG8Zq8k