Event

Budapest Bár Szilveszter
31
Dec
2013

Budapest Bár Szilveszter

  • Belépő:15000 Ft
  • Kezdés:20:00

A tavalyi remek hangulatú Szilveszter este után újra a közönséggel együtt búcsúztatja az óévet a Budapest Bár. A Muzikum Klubban este fél 10-től éjjel 1-ig koncerttel és tánczenével szórakoztatják a vendégeket. Az élő műsor után DJ szolgáltatja a talpalávalót, az akkor már inkább relaxálni vágyóknak pedig egy másik teremben bárzongorista játszik majd. Lehet enni-inni, beszélgetni, táncolni, énekelni, bulizni .Vendégeink régimódi, de nem nosztalgikus estét tölthetnek el a Palotanegyedben.

Az est programja:
20.00 kapunyitás
20.30 vacsora, bárzongorista a vacsora helyszínén (vacsorajeggyel)
21.30 Budapest Bár élő koncert 1. rész
23.00 Tombola
23.30 Budapest Bár élő koncert 2. rész- kifejezetten a táncolni vágyóknak
01.30 DJ Ordiman – talpalávaló a Budapest Bár hangulatában.

Jegyek már rendelhetők a budapestbar@muzikum.hu e-mail címen. Érdeklődni lehet a +36 30 705 6344 – as telefonszámon. A Muzikum címe: 1088 Budapest, Múzeum utca 7.
Jegyár: 15.000 Ft. A jegy a belépés és a program mellett welcome koktélt, éjféli pezsgőt valamint svédasztalos rendszerben tapas falatokat és éjféli lencsés ételt tartalmaz. A menü:

TAPASOK LEPÉNYKENYÉRREL:
Padlizsánkrém, Házi csülökpástétom, Pikáns paradicsom salsa, Zöldfűszeres márványsajtkrém, Négysajttal töltött csirkemellrolád
SALÁTÁK:
Toszkán babsaláta friss bazsalikommal és paradicsom concassé-val, Olívás görögsaláta feta sajttal, Virslis kukorica saláta
ÉJFÉLI KÍNÁLAT:
Lencseleves füstölt csülökkel

A hely sajátosságai miatt a jegy nem tartalmaz asztalfoglalást, de a ház egyes helyiségeiben biztosítjuk a pihenés, chill – out lehetőségét.

AZ ASZTALFOGLALÁSOS, VACSORÁS JEGYEK MÁR ELFOGYTAK!

Ajánlott öltözet: laza elegancia a 20-30-as évek szellemében!

www.budapestbar.hu , www.facebook.com/budapestbarband