Event

Borsodi Blues Collective ft. Tátrai Tibor · Három Királyok
18
Feb
2022

Borsodi Blues Collective ft. Tátrai Tibor · Három Királyok

A Tribute Night to Albert King, B.B. King and Freddie King

A hazai blues-underground színtér egyik legmeghatározóbb zenekara, a Borsodi Blues Collective 2 esztendő elteltével tér vissza a Muzikumba. A műsoron ezúttal is a három gitárlegenda: ALBERT KING, B.B. KING és FREDDIE KING dalai hallhatók – négytagú fúvóskarral és mesterük, TÁTRAI TIBORRAL alias „T.B. KINGGEL” kiegészülve!

Közreműködik: BORSODI LÁSZLÓ (gitár, ének), PFEFF MÁRTON (basszusgitár), BINDER NORBERT (zongora), MEZŐFI ISTVÁN (dobok), BELICZA KÁROLY (tenor sax), DÖGE CSABA (harsona), BÍRÓ TAMÁS (trombita) és RESETÁR ATTILA (trombita)

EN // A great tribute night to the kings of the blues: ALBERT KING, B.B. KING and FREDDIE KING!

Belépő/Ticket: 3000 HUF (elővételben) | 3500 HUF (a koncert napján)

Jegyek 2022. JANUÁR 12-től kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében: https://tixa.hu/muzikum_klub

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

—————–
FONTOS INFORMÁCIÓ A JEGYVÁSÁRLÁS ELŐTT!

A Kormány 194/2021. (IV.26.) rendelete alapján, AKI JEGYET VÁSÁROL A KONCERTRE, ANNAK ÉRVÉNYES VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL KELL RENDELKEZNIE, amelyet a beléptetéskor ellenőrizni fogunk. AKINEK NINCSEN VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNYA, AZ SAJNOS NEM TUD RÉSZT VENNI AZ ESEMÉNYEN és nem áll módunkban utólagosan visszafizetni a belépője árát.

KÉRJÜK, A FENT LEÍRTAK TUDATÁBAN VÁSÁROLJÁK MEG JEGYÜKET A KONCERTRE!

Az esemény a Muzikum Klub & Bisztró koncerttermében valósul meg. A koncertterem elrendezése: RÉSZBEN SZÉKEZETT. Az ülőhelyek nem sorszámozottak, így ezek elfoglalása érkezési sorrendben történik.

—————–
EN // IMPORTANT INFORMATION BEFORE PURCHASING TICKETS!

According to the Government Decree 194/2021. (IV.26.) PRESENTING A VALID IMMUNITY CERTIFICATE AT THE ENTRY IS A MANDATORY CONDITION OF BUYING TICKET AND PARTICIPATE IN ANY CULTURAL EVENTS SUCH AS CONCERT. In cases where the visitor cannot present a valid Immunity Certificate accepted by the Hungarian Government, ENTRY WILL BE REFUSED. In all such cases, PRICE OF THE TICKET WILL NOT BE REIMBURSED.

PLEASE BE NOTED, AND BUY YOUR TICKET ONLY IN CONSIDERATION OF THE ABOVE MENTIONED REGULATIONS.

The event takes place in the concert hall of the Muzikum Club & Bistro. Thank you for your cooperation!

Időpont, helyszín:
2022.02.18. (péntek), 20.30
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.