Event

Boeghoe 30. jubileumi koncert + Red One House lemezbemutató
04
Nov
2021

Boeghoe 30. jubileumi koncert + Red One House lemezbemutató

Ezen az estén a Muzikum falai között mutatja be negyedik albumát az utcazene fesztiválok közönség díjas hokum blues-rock bandája a Red One House! A veresegyházi vándorzenészek egy rég elfeledett műfajt a hokum bluest modernizálták, de komikus, jelmezes előadásmódjukban még a régi vaudville színházak világát idézik. Varázslatos egyedi készítésű hangszerek és a blues zenei sokszínűsége teszi igazi unikummá műsorukat.

A Boeghoe, Moldován Gyula énekes–gitáros–dalszerző saját zenét játszó blues-rock zenekara. Az elkötelezetten különc társaság ebben az évben ünnepli első albuma megjelenésének 30. jubileumát. Felsorolni is nehéz, hogy az idők folyamán ki mindenki fordult meg az „örömzenekarban”.
A power-trio jelenlegi felállása: Moldován Gyula ének – gitár, Nagy Zoltán – basszusgitár és Váry Zoltán – dob.

Vendégek: Boros Péter (Republic), Szabó Tamás (Mojo), Szűcs István (Elon)

Belépő/Ticket: 1500 HUF (elővételben) | 2000 HUF (a koncert napján)

Jegyek 2021. OKTÓBER 14-TŐL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és online a TIXA rendszerében: https://tixa.hu/muzikum_klub

—————–
FONTOS INFORMÁCIÓ A JEGYVÁSÁRLÁS ELŐTT!

A Kormány 194/2021. (IV.26.) rendelete alapján, AKI JEGYET VÁSÁROL A KONCERTRE, ANNAK ÉRVÉNYES VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL KELL RENDELKEZNIE, amelyet a beléptetéskor ellenőrizni fogunk. AKINEK NINCSEN VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNYA, AZ SAJNOS NEM TUD RÉSZT VENNI AZ ESEMÉNYEN és nem áll módunkban utólagosan visszafizetni a belépője árát.

KÉRJÜK, A FENT LEÍRTAK TUDATÁBAN VÁSÁROLJÁK MEG JEGYÜKET A KONCERTRE!

Az esemény a Muzikum Klub & Bisztró koncerttermében valósul meg. A koncertterem elrendezése: RÉSZBEN SZÉKEZETT. Az ülőhelyek nem sorszámozottak, így ezek elfoglalása érkezési sorrendben történik.

—————–
EN // IMPORTANT INFORMATION BEFORE PURCHASING TICKETS!

According to the Government Decree 194/2021. (IV.26.) PRESENTING A VALID IMMUNITY CERTIFICATE AT THE ENTRY IS A MANDATORY CONDITION OF BUYING TICKET AND PARTICIPATE IN ANY CULTURAL EVENTS SUCH AS CONCERT. In cases where the visitor cannot present a valid Immunity Certificate accepted by the Hungarian Government, ENTRY WILL BE REFUSED. In all such cases, PRICE OF THE TICKET WILL NOT BE REIMBURSED.

PLEASE BE NOTED, AND BUY YOUR TICKET ONLY IN CONSIDERATION OF THE ABOVE MENTIONED REGULATIONS.

The events take place in the concert hall of the Muzikum Club & Bistro. Thank you for your cooperation!

Időpont, helyszín:
2021.11.04. (csütörtök), 20.30
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.