Event

Bluestone & The Horn Section vol. 2
01
Feb
2018

Bluestone & The Horn Section vol. 2

  • Belépő:1000 HUF (Early Bird, kizárólag a tixán)* | 1300 HUF (elővételben) | 1600 HUF (teljes ár)
  • Kezdés:20:30

„A banda tokkal-vonóval a legmuzikálisabb bluescsapat, elképesztően játszanak, minden megvan bennük, ami az együtt-zenélés alapja.” Jenei Szilveszter (énekes-gitáros, zeneszerző, zenei producer)

Tavaly karácsonyi koncertje után újra a Muzikumban lép fel a BLUESTONE – RADOVICS LÁSZLÓ „KYRU” (ének), KŐMÍVES „STONE” ANDRÁS (gitár), TOMOR BARNABÁS (basszusgitár), TEMPFLI ERIK (billentyűs hangszerek) és MOLNÁR DÁNIEL (dobok). A zenekar ez alkalommal is fúvósszekcióval kiegészülve áll színpadra.

Vendég: ALMÁSI ATTILA (harsona) és WEISZ GÁBOR (tenor szaxofon)!

BLUESTONE is a blues-rock band which plays well-known and rarely known songs from the sixties and seventies. For this special occasion they invited two brilliant horn musicians as a guest, ATTILA ALMÁSI (trombone) and GÁBOR WEISZ (tenor sax)!

Belépő/Price: 1000 HUF (Early Bird, kizárólag a tixán)* | 1300 HUF (elővételben) | 1600 HUF (teljes ár)

Jegyek JANUÁR 10-TŐL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében*.

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Online jegyvásárlás*: https://tixa.hu/Bluestone_Horn_Section_20180201_muzikum

Helyszín:
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.facebook.com/BluestoneZenekar