Event

no image
30
Jan
2015

BLUESTONE feat. TÁTRAI TIBOR

  • Belépő:Belépőjegy: 1000 Ft
  • Kezdés:21:00

Blue Stone, vagy Blues Tone? Igazából egy szójátékról van szó, de egyúttal utalás a zenekar alapítójának nevére. A tavalyi évben alakult formáció ritkán ad koncertet tagjainak – RADOVICS LÁSZLÓ „KYRU” (ének), NAGY SZABOLCS (billentyű), TOMOR BARNABÁS (bass), MOLNÁR DÁNIEL (dob) és KŐMÍVES „STONE” ANDRÁS (gitár) – egyéb zenekaraikban való sűrű elfoglaltságai miatt. Viszont, ha színpadra lépnek a maximumra törekszenek.

A hatvanas, hetvenes évek fekete- és fehér blues előadóinak szerzeményeit dobták a kalapba, mely mellett a műsoruk része néhány örökzöld feldolgozás, melyre első hallásra nemigen lehet ráismerni.

Ezen az estén egy régi jó ismerősüket, egy igazi zenei ikont, a hazai blues- és rockgitárosok példaképét, TÁTRAI TIBORT hívták maguk mellé muzsikálni.
Különleges esttel készülnek, vétek lenne kihagyni!

Belépő: 1000 Ft

Délután 5 órától SELECTGUITARS BEMUTATÓ ÉS GUITAR CLINIC TÁTRAI TIBORRAL, melyre a koncert kísérőrendezvényeként a belépés díjtalan.

Jegyek január 7-től kaphatók a helyszínen, hétköznapokon 15 órától 21 óráig, szombaton 17 órától 21 óráig. Jegyvásárlás kizárólag készpénzzel.

Helyszín:
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.facebook.com/SelectGuitars