Event

Blues B.R.Others Show
08
Feb
2019

Blues B.R.Others Show

  • Belépő:1300 HUF (elővételben) | 1800 HUF (teljes ár)
  • Kezdés:20:30

Újra színpadunkon az ország egyetlen „blues-show-ja”, amely lassan két évtizede töretlen népszerűséggel show-zza be az igényes színpadokat. A tíztagú együttes repertoárján a nagysikerű, legendás BLUES BROTHERS című film betétdalain kívül sok hasonló hangulatú dal is megtalálható a blues, a funky és a soul világából. Nem csalás, nem ámítás! Blues muzsika, ritmus és tonika, tánc, kitűnő hangulat!

The only Hungarian blues show from a well-known Hungarian band. Popular songs from the iconic Blues Brothers movie, and many more!

Belépő/Price: 1300 HUF (elővételben) | 1800 HUF (teljes ár)

Jegyek JANUÁR 9-TŐL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében*.

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Online jegyvásárlás*: https://tixa.hu/Blues-B-R-Others-Show_20190208_muzikum

// A koncertterem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. Általában a pénteki és szombati koncerteknél nem áll módunkban – a várható telt ház miatt – ülőhelyek biztosítására. Kérjük a megértésüket! //

Helyszín:
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.muzikum.hu | www.facebook.com/bluesbrothershu