Event

<!--:hu-->„BLOW WIND BLOW” – HARMONICA RUMBLE<!--:-->
11
Mar
2016

„BLOW WIND BLOW” – HARMONICA RUMBLE

  • Belépő:Belépőjegy: 1500 HUF
  • Kezdés:20:30

Ezen az estén a szájharmonikásoké a főszerep. Három zenekar – IGALI & BERNÁTH DUÓ, MOJO WORKINGS, GRUNTING PIGS –, három különböző stílusban mutatja be a hangszer sokszínűségét a tradicionális bluestól a modernebb, jazzes hangzásig bezárólag. A közeljövőben egy-egy alkalommal szeretnénk rendszeressé tenni az ilyen találkozókat, természetesen mindig más szájharmonikások bevonásával. Reméljük a színpadi produkciókon kívül ez jó alkalom arra is, hogy fiatal kezdő harmonikások találkozzanak egymással és a már ismert hangszeresekkel. A mostani koncerten mindegyik formáció egy-egy vendég harmonikást hív fel egy-egy szám erejéig a színpadra egy kis session-özésre. Itt az alkalom egy kis közös „zajongásra”!

Igali-Bernáth Duó, vendég: Kőhalmi András
Mojo Workings Trió, vendég: Csízy László
Grunting Pigs Trió, vendég: Czigány Attila

The leading role is the harmonica players on this evening. Three bands, three colors of the harmonica style. On this concert they show the main difference between traditional and modern harmonica sound.

Belépő/Price: 1500 HUF

Jegyek kaphatók a Muzikumban hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel. Továbbá a L’Harmattan Kiadó könyvesboltjaiban (V. ker., Kossuth Lajos u. 14–16. | VIII. ker., Horánszky u. 20.).

Helyszín:
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.muzikum.hu