Event

no image
22
Jan
2016

BERDISZ MŰVEK feat. PETER LIPA (SK)

  • Belépő:Elővételben: 1200 | A koncert napján: 1500 HUF
  • Kezdés:21:00

A BERDISZ MŰVEK – BERDISZ TAMÁS (dob), FREY GYÖRGY (basszusgitár), JUHÁSZ ATTILA (billentyűs hangszerek) és STENCLI TAMÁS (szaxofon) – dallamos, populáris jazz zenét játszó zenekar, saját kompozíciókkal a repertoárjukon.

PETER LIPA (SK) jazz és blues énekes, az európai és a szlovák jazz-blues zenei élet meghatározó alakja. Berdisz Tamással közösen egy nemzetközi csapat, az „EU4” tagjaiként számos koncertet adtak már Európa jazz-blues fesztiváljain és klubjaiban.

Ezen az estén egy közös produkcióban hallhatja a kedves közönség a zenekart, ahol saját szerzemények és ismert jazz és blues kompozíciók hangzanak majd el.

Belépő: 1200 HUF | 1500 HUF

Jegyek DECEMBER 15-TŐL kaphatók a Muzikumban hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel. Továbbá a L’Harmattan Kiadó könyvesboltjaiban (V. ker., Kossuth Lajos u. 14–16. | VIII. ker., Horánszky u. 20.). Online jegyvásárlási lehetőség a zenekupon.hu-n.

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Helyszín:
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.muzikum.hu