Event

Belmondo koncert rezesbandával feat. Fourtissimo – vendég: Kalef
11
Dec
2014

Belmondo koncert rezesbandával feat. Fourtissimo – vendég: Kalef

  • Belépő:Belépőjegy: 1200 Ft
  • Kezdés:21:00

„Mivel annyira nagyon jól sikerült az MR2 akusztik a Fourtissimo társaságában, ezért meghívtuk őket ide is, hogy ne csak az a 35 ember élvezhesse a kooperációnkat akik bejutottak az Akusztikra (meg az a 1000000000 aki meghallgatja a rádióban), hanem Ti is, mindenki, élőben! Szinte minden dal 4 rézfúvóssal kiegészítve akkora élmény volt nekünk is, hogy azóta még az eddigieknél is jobban szeretjük játszani a dalainkat Már nagyon várjuk december 11-et! Addig is sok játék, nyeremények. Tessék figyelemmel kísérni bennünket!

A legújabb klipünk (Puritán úrilány) pedig itt látható:
http://youtu.be/iGZMtMnMuZ4

Vendégünk az este folyamán a Kalef! Megnyerték a tetszésünket az idei Budapest Music Expo-n, és úgy döntöttünk, velük szívesen játszunk a Muzikumban. A zenekarban ugyanannyi lány van mint fiú, szövegeik azért tűnhetnek bonyolultnak mert annyira egyszerűek, nevük meg a Széll Kálmán térről átnevezett Moszkva térről újra átnevezett Széll Kálmán tér egykori 60-as évekbeli becézéséről kapta a nevét. Ha akkoriban lennénk, valószínűleg mindnyájan ott rontottuk volna a levegőt.”

https://www.facebook.com/kalefmusic

Belépő: 1200 Ft

Jegyek november 17-től kaphatók a helyszínen, hétköznapokon 15 órától 21 óráig, szombaton 17 órától 21 óráig. Jegyvásárlás kizárólag készpénzzel.

Helyszín:
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.