Event

AkiMer
25
Apr
2019

AkiMer

  • Belépő:1300 HUF (elővételben) | 1800 HUF (teljes ár)
  • Kezdés:20:30

Az AkiMer egy igazi supergroup, VASICSEK ÖCSI JÁNOS, a kiváló énekes–frontember mellett olyan zenészek játszanak a csapatban, mint GYENGE LAJOS dobos (Zorán), SZABÓ KÁROLY zongorista (V-tech), ARANY ZSOLT gitáros (Harap), SZKLADÁNYI ANDRÁS basszusgitáros (P. Mobil) és BARTUS PATRÍCIA vokalista (ex Cotton Club Singers). Dalaik meghatározó stílusa a rock, de repertoárjuk igazi stílusparádé: a lírától, a funky-n át a kőkemény rock&rollig! Első lemezük – VISZ A VÍZ címmel – 2017. április 1-jén jelent meg.

Akimer is one of the best blues-rock supergroup in the country. The musicians are in the first level in the hungarian music life, and Vasicsek Öcsi, the singer, is an extraordinary performer with a very special voice. In the varied programme are lots of exciting blues, gospel and rock & roll.

Jegyek MÁRCIUS 6-TÓL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében*.

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Online jegyvásárlás*: https://tixa.hu/AkiMer-a-Muzikumban_20190425_muzikum

// A koncertterem elrendezése: ÜLŐKONCERT. Az ülőhelyek nem sorszámozottak, így ezek elfoglalása érkezési sorrendben történik. Kérjük a megértésüket! //

Helyszín:
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.muzikum.hu | www.facebook.com/AkiMerzenekar