Event

AC/DC – HIGH VOLTAGE 50!
07
Mar
2024

AC/DC – HIGH VOLTAGE 50!

  • Location:Budapest
  • Belépő:3500 HUF/4000 HUF

AC/DC – HIGH VOLTAGE 50!

Fellépő: YOUNGers – AC/DC tribute band

Az AC/DC 50 évvel ezelőtt vette fel első albumát, a HIGH VOLTAGE-t. Ezen az estén ezt a hőstettet ünnepeljük a belga-brazil-magyar zenészekből verbuválódott YOUNGers-szel!.

A YOUNGers az AC/DC hangzás valósághű tolmácsolására törekszik autentikus látvánnyal, mellőzve a rongyosra koptatott külsőségeket. A különböző kultúrák találkozása egyéni ízt ad produkciójuknak, megkülönböztetve a őket a többi hazai bandától. A bulin természetesen a Brian Johnson éra dalai is felcsendülnek, a tervezett program az AC/DC teljes életművét felöleli. Ötven év elemi erejű rock & roll!

// AC/DC’s first LP, High Voltage was recorded 50 years ago. We celebrate this feat with the YOUNGers, belgian-brazilian-hungarian AC/DC tribute band!

Belépő/Ticket: 3500 HUF (elővételben) | 4000 HUF (a koncert napján)

Jegyek 2024. február 2-tól kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel), valamint a a TIXA rendszerében: https://tixa.hu/muzikum_klub
Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.
// A koncertterem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. Általában a pénteki és szombati koncerteknél nem áll módunkban – a várható telt ház miatt – ülőhelyek biztosítására. Kérjük a megértésüket! //
Dátum, helyszín:
2024. március 7., csütörtök, 20.00 óra.
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.muzikum.hu | www.facebook.com