Event

Új időpont: 02.16.! Abel Label · Nothing Matters lemezbemutató
16
Feb
2022

Új időpont: 02.16.! Abel Label · Nothing Matters lemezbemutató

Az Abel Label egyedülállósága abban mutatkozik meg, hogy teljesen más jellegű albumokat jelentet meg egymás után, mindezt rövid idő alatt. A felállás lassan 5 éves, ezalatt pedig ugyanennyi lemezzel hozakodott elő. Ez a lemezbemutató a negyedik, ’Nothing Matters’ címűt hivatott bemutatni.

Galambos Péter énekel, akusztikus gitározik, Lee Olivér elektromos gitározik, énekel, Frimmel Jakab billentyűzik, vokálozik, Paczári Viktor basszusgitározik és Mihalik Ábel dobol és énekel.

Belépő/Ticket: 2000 HUF (elővételben) | 2500 HUF (a koncert napján)

—————–
FONTOS INFORMÁCIÓ A JEGYVÁSÁRLÁS ELŐTT!

A Kormány 194/2021. (IV.26.) rendelete alapján, AKI JEGYET VÁSÁROL A KONCERTRE, ANNAK ÉRVÉNYES VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL KELL RENDELKEZNIE, amelyet a beléptetéskor ellenőrizni fogunk. AKINEK NINCSEN VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNYA, AZ SAJNOS NEM TUD RÉSZT VENNI AZ ESEMÉNYEN és nem áll módunkban utólagosan visszafizetni a belépője árát.

KÉRJÜK, A FENT LEÍRTAK TUDATÁBAN VÁSÁROLJÁK MEG JEGYÜKET A KONCERTRE!

Az esemény a Muzikum Klub & Bisztró koncerttermében valósul meg. A koncertterem elrendezése: RÉSZBEN SZÉKEZETT. Az ülőhelyek nem sorszámozottak, így ezek elfoglalása érkezési sorrendben történik. Kérjük a megértésüket!

—————–
EN // IMPORTANT INFORMATION BEFORE PURCHASING TICKETS!

According to the Government Decree 194/2021. (IV.26.) PRESENTING A VALID IMMUNITY CERTIFICATE AT THE ENTRY IS A MANDATORY CONDITION OF BUYING TICKET AND PARTICIPATE IN ANY CULTURAL EVENTS SUCH AS CONCERT. In cases where the visitor cannot present a valid Immunity Certificate accepted by the Hungarian Government, ENTRY WILL BE REFUSED. In all such cases, PRICE OF THE TICKET WILL NOT BE REIMBURSED.

PLEASE BE NOTED, AND BUY YOUR TICKET ONLY IN CONSIDERATION OF THE ABOVE MENTIONED REGULATIONS.

The events take place in the concert hall of the Muzikum Club & Bistro. Thank you for your cooperation!

Jegyek 2021. DECEMBER 17-TŐL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében: https://tixa.hu/muzikum_klub

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Időpont, helyszín:
2022.02.16. (szerda), 20.30
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.