BISZTRÓ

A Muzikum Bisztró reggeltől gőzölgő kávéval és finom ételekkel várja a korán vagy éppen későn kelőket. Egyedi belső terei, tavasztól őszig nyitott udvara ötvözik a tágas, átlátható tereket az intimitásra hangolt zugokkal. Guth Gergely séf vezetésével szendvicsek, tapasok, ízletes levesek, főételek és desszertek készülnek a betérő vendégeknek.

Egyedi ajánlatunk a minden hétköznap friss alapanyagokból, művészi megformálással készülő napi menü: a leveskülönlegességgel kiegészített pompás főételt mindössze 1390 Ft-ért kínáljuk 12–15 óra között. A délután vagy este érkezők a változatos, vagány és kreatív á la carte ajánlataink közül választhatnak. Innovatív és fiatal szakácsaink imádják a munkájukat, kísértik a lehetetlent, és minden alkalommal igyekeznek lenyűgözni a rendezvények szervezőit és megrendelőit – sikeresen.

A Bisztró két állandó bárpulttal és kedves, mosolygós, segítőkész baristákkal dolgozik, akik kedvezményes árú italainkon túl minden nap egyedi italakciókkal is szolgálnak. Térjen be hozzánk, és érezze jól magát a Muzikum Bisztró vendégeként! A visszajelzéseket örömmel fogadjuk!

Értesítjük kedves vendégeinket, hogy szombat-vasárnap az a la carte éttermünk nem üzemel!