Heti Menü

2018. 46.hét | 11.12-16.

Hétfő / Monday

Zellerkrémleves póréhagymás cipóval
Rántott csirkemellfilé rizibizivel, barack kompóttal

Celery soup with leek loaf
Fried chicken breast with risibisi, peach compote

Kedd / Tuesday

Jalapeno-s kukoricaleves tortilla chipsszel
Pácolt sertéskaraj hasábburgonyával, savanyúsággal

Jalapenos and corn soup with tortilla chips
Marinated pork chops with french fries and pickles

Szerda / Wednesday

Húsleves csigatésztával
Csirkemell lyoni hagymával, jázmin rizzsel

Beef broth with garganelli
Chicken breast with fried onion strings and jasmine rice

Csütörtök / Thursday

Finn gombaleves pirított zsemlekockákkal
Juhtúrós sztrapacska friss kaporral, füstölt csülökkel

Finnish mushroom soup with croutons
Potato dumplings with ewe’s cheese, fresh dill and smoked pork hock

Péntek / Friday

Tejfölös bableves koktél debrecenivel
Diós guba vaníliasodóval

Bean soup with sour cream and coctail sausages
Walnut bread pudding with vanilla sauce
—-

Asztalfoglalás / Reservation: +36202217767

A menü ára 1390 Ft. / Menu costs 1390 Huf.

A Kossuth Klubban dolgozóknak, a Magyar Rádió, a Magyar Nemzeti Múzeum munkatársainak és a Színház- és Filmművészeti Egyetem alkalmazottainak és hallgatóinak 1290 Ft. A menü minden nap a készlet erejéig kapható.
Á la Carte étlapunk kínálata a hétvégék folyamán nem elérhető.

A változtatás jogát fenntartjuk. / We reserve the right to change.