Heti Menü


2017. 50.hét | 12.11-15.

Hétfő / Monday

Francia hagymaleves diós veknivel
Csirkemell füstölt sajttal, almával sütve, petrezselymes burgonyával

French onion soup with walnut loaf
Grilled chicken breast with ham and cheese served with parsley potatoes

Kedd / Tuesday

Burgonyás kelleves kéksajtos tejföllel
Háromborsos sertésborda tejfölös jalapeno-val, jázmin rizzsel

Savoy cabbage soup with potato, blue cheese and sour cream
Three pepper pork chops served with jalapeno sour cream and jasmine rice

Szerda / Wednesday

Húsleves lúdgégetésztával
Rántott halfilé majonézes burgonyasalátával

Beef broth with garganelli
Fried fish fillet with mayonaisse potato salad

Csütörtök / Thursday

Mákleves erdei gyümölcs fagylalttal
Fetával töltött, zsályás csirkemell serpenyős burgonyával

Poppy seed soup with berry ice cream
Chicken fillet stuffed with feta cheese and sage with pan fried potatoes

Péntek / Friday

Gulyásleves
Túrógombóc fahéjas tejföllel

Beef goulash
Cheese dumplings with cinnamon sour cream sauce

—-

Asztalfoglalás / Reservation: +36202217767

A menü ára 1290 Ft. / Menu costs 1290 Huf.

A Kossuth Klubban dolgozóknak, a Magyar Rádió, a Magyar Nemzeti Múzeum munkatársainak és a Színház- és Filmművészeti Egyetem alkalmazottainak és hallgatóinak 1190 Ft. A menü minden nap a készlet erejéig kapható.
Á la Carte étlapunk kínálata a hétvégék folyamán nem elérhető.

A változtatás jogát fenntartjuk. / We reserve the right to change.