Heti Menü

2017. 21.hét | 05.22-26.

Hétfő / Monday

Paradicsomleves friss bazsalikommal, fokhagymás krutonnal
Csirkemellfilé almával, füstölt sajttal sütve, párolt jázmin rizzsel

Tomato soup with honey and fresh basil
Chicken fillet roasted with apple and smoked cheese served with jasmin rice

Kedd / Tuesday

Póréhagymás cukkinileves
Sertésborda burgonyás rétessel, baconszalonnás zöldbabbal

Zucchini soup with leek
Pork chops with potato strudel, green beans and bacon

Szerda / Wednesday

Húsleves benne főtt zöldségekkel, cérnametélttel
Fűszeres pulykafalatok héjas sült burgonyával, joghurtos uborkával

Vermicelli in beef broth with vegetables
Spicy turkey nuggets with jacket potato, cucumber and yogurt salad

Csütörtök / Thursday

Rozmaringos csicseriborsó leves
Cajun sertéstarja rizspiláffal, kukoricasalátával

Chickpea soup with rosemary
Cajun pork blade chops with rice pilaf and corn salad

Péntek / Friday

Gorgonzolás fokhagymakrémleves aszalt paradicsomos cipóval
Borókás marharagu erdei gombákkal, mogyorós jázmin rizzsel, vörösboros áfonyával

Garlic soup with gorgonzola and sun-dried tomato loaf
Beef stew with juniper and wild mushrooms, nutty jasmine rice and cranberries

—-

Asztalfoglalás / Reservation: +36202217767

A menü ára 1190 Ft. / Menu costs 1190 Huf.

A Kossuth Klubban dolgozóknak, a Magyar Rádió, a Magyar Nemzeti Múzeum munkatársainak és a Színház- és Filmművészeti Egyetem alkalmazottainak és hallgatóinak 1090 Ft. A menü minden nap a készlet erejéig kapható.
Á la Carte étlapunk kínálata a hétvégék folyamán nem elérhető.

A változtatás jogát fenntartjuk. / We reserve the right to change.