Heti Menü

2017. 33.hét | 08.21-25.

Hétfő / Monday

Provance-i hagymaleves kecskesajtos krutonnal
Sertésborda kolbászraguval, burgonya rösztivel, fehérboros káposztával

French onion soup with goat cheese croutons
Pork chop with sausage ragout, hash browns and wine braised cabbage

Kedd / Tuesday

Zöldbableves laskagombával
Pulykamell márványsajttal, hagymával sütve, párolt jázmin rizzsel

Yellow bean soup with oyster mushroom
Turkey breast baked with blue cheese and onions, jasmin rice

Szerda / Wednesday

Marhahúsleves házi passatelli tésztával
Paprikás csirkemellrolád kapros-juhtúrós galuskával

Beef broth with home made passatelli
Chicken breast roulade with paprika sauce, dumplings with ewe cheese and dill

Csütörtök / Thursday

Erdélyi húsgombócleves illatos tárkonnyal
Carbonara spagetti parmezánnal

Transylvanian meatball soup with tarragon
Spaghetti carbonara with parmesan

Péntek / Friday

Hideg eperkrémleves
Csevapcsicsa ajvárral, friss zöldségekkel, burgonyakrokettal

Strawberry soup
Chevapchichi with ajvar, fresh greens and potato croquettes

—-

Asztalfoglalás / Reservation: +36202217767

A menü ára 1190 Ft. / Menu costs 1190 Huf.

A Kossuth Klubban dolgozóknak, a Magyar Rádió, a Magyar Nemzeti Múzeum munkatársainak és a Színház- és Filmművészeti Egyetem alkalmazottainak és hallgatóinak 1090 Ft. A menü minden nap a készlet erejéig kapható.
Á la Carte étlapunk kínálata a hétvégék folyamán nem elérhető.

A változtatás jogát fenntartjuk. / We reserve the right to change.