Heti Menü


2018. 4.hét | 01.22-26.

Hétfő / Monday

Tejszínes brokkolileves
Chili-s csirkecomb rozmaringos burgonyával, árpagyöngysalátával

Creamy broccoli soup
Chili chicken thigh fillet served with rosemary potatoes and pearl barley salad

Kedd / Tuesday

Fahéjas almaleves
Krémsajtos pulykafalatok portobello gombával, parajos rizzsel

Apple soup with cinnamon
Turkey strips with cream cheese sauce, portobello mushrooms and spinach rice

Szerda / Wednesday

Húsleves májgaluskával
Rántott sertésborda petrezselymes burgonyával, zöldsalátával és aiolival

Beef broth with liver dumplings
Breaded pork chops with parsley potatoes, mixed green salad and aioli

Csütörtök / Thursday

Lencseleves császárhúsos cipóval
Csirkemell paradicsommal mozzarellával sütve, pestós rizzsel

Lentil soup with bacon loaf
Chicken fillet roasted with tomato and mozzarella, served with pesto rice

Péntek / Friday

Gorgonzolás fokhagymakrémleves aszalt paradicsomos cipóval
Borókás marharagu erdei gombákkal, mogyorós jázmin rizzsel, vörösboros áfonyával

Garlic soup with gorgonzola and sun-dried tomato loaf
Beef stew with juniper and wild mushrooms, nutty jasmine rice and cranberries

—-

Asztalfoglalás / Reservation: +36202217767

A menü ára 1290 Ft. / Menu costs 1290 Huf.

A Kossuth Klubban dolgozóknak, a Magyar Rádió, a Magyar Nemzeti Múzeum munkatársainak és a Színház- és Filmművészeti Egyetem alkalmazottainak és hallgatóinak 1190 Ft. A menü minden nap a készlet erejéig kapható.
Á la Carte étlapunk kínálata a hétvégék folyamán nem elérhető.

A változtatás jogát fenntartjuk. / We reserve the right to change.