Heti Menü

2019. 2.hét | 01.14-18.

Hétfő / Monday

Cukkinikrém leves krutonnal
Csirkecomb filé, zöldséges jázminrizs és sajtmártás

Zucchini cream soup with croutons
Chicken leg fillet with vegetables and jasmine rice cheese sauce

Kedd / Tuesday

Zöldborsó leves vajas csipetkével
Borjúpaprikás tojásos nokedlivel és tejfölös uborkasaláta

Green pea soup with butter
Veal paprika with egg Noodles and sour cream cucumber salad

Szerda / Wednesday

Húsleves zöldséggel, tésztával
Szezámmagos jércemell burgonya püré, tatárszósz

Beef broth with vegetables and pasta
Breast of chicken with sesame seeds, with mashed potatoes, tartar

Csütörtök / Thursday

Gyömbéres karotta leves, rántott borsó
Sertéskaraj (Borzaska) zöldségköret, zöldfűszeres sajtos tejföllel

Ginger carrot soup with fried peas
Pork chops and vegetables with green herb cheese sour cream

Péntek / Friday

Lencseleves füstölt csülökkel
Vargabéles

Lentil liver with smoked hips
Strudel pie with cottage cheese and vermicelli
—-

Asztalfoglalás / Reservation: +36202217767

A menü ára 1390 Ft. / Menu costs 1390 Huf.

A Kossuth Klubban dolgozóknak, a Magyar Rádió, a Magyar Nemzeti Múzeum munkatársainak és a Színház- és Filmművészeti Egyetem alkalmazottainak és hallgatóinak 1290 Ft. A menü minden nap a készlet erejéig kapható.
Á la Carte étlapunk kínálata a hétvégék folyamán nem elérhető.

A változtatás jogát fenntartjuk. / We reserve the right to change.