Event

Nasip Kısmet
23
Mar
2023

Nasip Kısmet

„Lesz, ami lesz!” – ez a kifejezés adja vissza legjobban magyarul a Nasip Kısmet név jelentését, és ezzel tudjuk megragadni leginkább ennek a nemzetközi zenekarnak az autentikus, több műfajból táplálkozó zenéjét is: egy ősi népi dallamot egy váratlan akkordmenet pszichedelikus kitöréssé korbácsol, majd lágy jazz-fusion fuvallattá csendesül a zenészek keze alatt.

A pszichedelikus népzenei és ethno-jazz együttest Arif Erdem Ocak (TR) és Cem Aksel alapította 2019-ben, amelyben olyan nagy kaliberű zenészek játszanak mint: Mester Dániel (HU) szaxofonon és klarinéton, és Eged Márton (HU) basszusgitáron. Miután Cem Aksel hazaköltözött Isztambulba, Szegő Dávid dobosként csatlakozott a zenekarhoz és az élő felállás Derya Ocak (Arif húga) háttérvokalistával egészült ki.

EN // Serendipity is not only the closest meaning of Nasip Kısmet, but also the best way to describe this international band’s authentic, multi-genre music: an ancient folk melody turns into a psychedelic outburst by a sudden chord progression, then eases into a mild jazz-fusion breeze by a touch of masterful musicianship.

Belépő/Ticket: 3000 HUF (elővételben) | 3500 HUF (a koncert napján)

Jegyek 2023. FEBRUÁR 17-től kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel), valamint a TIXA jegyrendszerében: https://tixa.hu/muzikum_klub

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

// Az esemény a Muzikum Klub & Bisztró koncerttermében valósul meg. A terem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. //

Dátum, helyszín:
2023.03.23. (csütörtök), 20.30
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.