Event

Cry Free · Come Taste The Band 45
13
Nov
2020

Cry Free · Come Taste The Band 45

A Cry Free – Deep Purple Cover Band jubileumi lemezbemutató sorozatában egy olyan koronghoz érkezett, amelyről negyedévszázados fennállása során eddig még csak szemezgetett, most azonban teljes egészében előadja. Az album a DEEP PURPLE történelmében is mérföldkő, ui. az utolsó lemezük a ’70-es évekből, mely után nem sokkal feloszlott a zenekar, és meghalt a frissen verbuvált gitárzseni, Tommy Bolin is. Egy igazi kuriózum alkotja tehát a műsor első felét, míg a másodikban a klasszikus mk2 Purple felállás legnagyobb alapvetései dörrennek meg sorban.

EN // For the first time in Cry Free’s 25-year career they are to cover the last Deep Purple LP from the 1970s in its entirety, followed by the greatest anthems of the classic mk2 line-up.

Belépő/Ticket: 1500 HUF (elővételben) | 2000 HUF (a koncert napján)

Jegyek 2020. OKTÓBER 12-TŐL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a Tixa rendszerében*.

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Online jegyvásárlás*: https://tixa.hu/muzikum_klub

// A koncertterem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. Általában a pénteki és szombati koncerteknél nem áll módunkban – a várható telt ház miatt – ülőhelyek biztosítására. Kérjük a megértésüket! //

Az esemény a Muzikum Klub & Bisztró koncerttermében a jelenleg kiírt járványügyi előírásoknak megfelelően valósul meg. A Kormány 431/2020 (IX.18.) Korm. rendelete alapján a koncertjeink ideje alatt a koncertteremben kötelező a maszk használata (a száj és az orr kötelező eltakarása)! Kérjük együttműködésüket, köszönjük!

Időpont, helyszín:

2020.11.13. (péntek), 20.00
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.